Veilingen

Binnenkort meer informatie

 

Lees meer

Tuinbeurs Doetinchem 2018

van 2 t/m 4 maart 

 

Lees meer

 

 

Tuinaanleg

Niet alleen voor onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor ontwerp en tuinaanleg!

Lees meer

Tuinplanten

Het gebruik van planten in de tuin is misschien nog wel belangrijker voor de sfeer dan de harde elementen die gebruikt worden. Waar de harde elementen het hele jaar door voor hetzelfde beeld zorgen, brengen de planten de tuin echt tot leven.

Planten die in hun groei nieuwe uitlopers maken en gedurende de seizoenen nieuw blad ontwikkelen of juist laten vallen geven een extra dimensie aan een tuin. Dat zorgt ervoor dat je continu wordt getriggerd om een kijkje te nemen in je tuin.

Bloemen hebben een nog grotere aantrekkingskracht op ons. De kleurenpracht die de planten tentoonstellen maken het tot een genot om ieder jaar weer de verschillende planten in bloei te zien komen. De insecten die op de geurige bloemen afkomen zorgen, met name in de zomer, voor een mooi schouwspel.

Vaak bieden de bomen, heesters en heggetjes voor onderdak aan diverse soorten tuinvogels. Deze planten zijn onmisbaar als u in de winter vanachter het raam wilt genieten van de vogeltjes die op uw vetbollen afkomen.

 

Er zijn ontzettend veel planten die je in je tuin kunt zetten. Toch zijn er een aantal soorten die we in heel veel tuinen terug zien komen.

Het is natuurlijk niet voor niets dat deze planten zo populair zijn. Ze hebben stuk voor stuk hele goede eigenschappen. Ze zijn mooi, sterk en makkelijk te onderhouden. Sommige soorten geuren heerlijk en andere zijn wintergroen.

 

De Tuinplanten van de Maand voor 2018